≡ Menu

Здравословен живот със Sasho.net

Независимо дали целта ви е отслабване, повдигане на тонуса или подобряване качеството на живот, вие вече сте направили първата стъпка, идвайки тук.

Sasho.net е интернет базиран информационен център по оптимално хранене, спорт и здравословен начин на живот, който ви запознава отблизо с най-новите тенденции в тези бързо развиващи се области.
Добрата новина е, че тук не става въпрос за крайни диети и гладуване или изтощителни тренировки във фитнес залата. Напълно наясно сме, че няма универсална диета или фитнес програма, която да работи успешно за всеки, тъй като всеки човек е уникален, вие също сте. За това и подходът на sasho.net е различен.

Вместо инструкции за това как точно да се храните или спортувате правилно, ние ви представяме съвременна информация за най-новите открития и базисни факти в областта на оптималното хранене и активен начин на живот и оставяме на вас сами да изберете онова, което най-добре отразява личните ви цели. Нещо повече, нашият екип ви предлага експертни съвети как да приложите правилно принципите на оптималното хранене и активен начин на живот (лайфстайл) на практика в собственото си ежедневие, както и вдъхновяващи статии, имащи за цел да поддържат мотивацията ви. Крайната цел е цялостна промяна към по-качествен и целесъобразен здравословен начин на живот, към който всеки трябва да се стреми.
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
Здравословен живот със Sasho.net, 10.0 out of 10 based on 1 rating
{ 0 comments… add one }

Leave a Comment