≡ Menu

Коментари за тайната на красивия бюст

Като се погрижите по подходящ начин за деколтето си, то може да достигне мечтаната си форма за лятото, когато носим по-изрязани блузки и рокли. Кожата му може да бъде добре подготвена, нежна, опъната и гладка, ако започнем навреме с правилна гимнастика и грижи.

тайната на красивия бюст

тайната на красивия бюст

През лятото дълбоко изрязаните ефирни блузки изнасят на преден план разголената женска шия и бюста. Поради това би трябвало да им посветим цялото си внимание. Ако кожата им е нежна и красива, ще изпитаме по-голямо удоволствие да ги показваме, а и самочувствието ни ще е по-добро. Но кожата в тази област е особено чувствителна и предразположена към дехидратиране. Червените петна и ситните бръчици са непосредствената последица от това. Ето защо са необходими ежедневни грижи не само за лицето, а и за шията и деколтето. Специалните козметични продукти освежават кожата и повишават допълнително нейната еластичност.

погрижите се за деколтето

погрижите се за деколтето

Добрата стойка е гаранция за стегнати гърди

Кожата на гърдите лесно се отпуска. Поради това тренировките на гръдните мускули са необходими за създаването на нещо като скеле, върху което може да се гради една красива форма. Ето едно упражнение, което ще ви помогне: вдигнете рамене на горе, след това извийте гръб напред и отново отпуснете раменете си на долу. После опънете раменете си назад, протегнете шия нагоре и отново вдигнете гърдите нависоко. Повторете 10 пъти.

Под душа масажирайте правилно

Кожата на деколтето поддържа гърдите ви също като сутиена. Това, е и едно от основанията да проявяваме усърдно внимание към това място и да го обработваме по всякакви възможни начини.

грижа за бюста

грижа за бюста

Ето нашите идеи

Облейте гърдите си със студена вода с помощта на подвижния душ, това е най-лесната тренировка. Направете 10 пъти кръгово движение с водната струя около всяка гърда по посока на часовниковата стрелка. Ако успеете да правите това всяка сутрин, скоро ще забележите, че гърдите ви са се повдигнали.

За любителите на топлия душ

Почти същият ефект се постига и с нежните масажи с четка. Правете го обаче ежедневно. Но не използвайте четки с естествени косми. Ако срежете такъв косъм, ще видите, че е кух отвътре и е възможно в тази кухина да се загнездят миниатюрни люспици кожа и бактерии. По-подходящи са изкуствените нишки, които съвсем лесно се измиват с мек шампоан или тоалетен сапун.

Пилинг за гладка кожа

Понякога сърдите се покриват със ситни люспици, които всъщност са мъртви клетки кожа. Това е, защото този участък от кожата е най-сух. Два пъти седмично си правете лек пилинг и всичко ще е наред. Нанасяйте козметичния продукт върху влажната кожа и го втривайте с кръгови движения без натиск. Внимавайте да не докосвате чувствителните си гръдни зърна, защото може да се възпалят. После измийте пилинг-крема с топла вода под душа. Кожата ви ще бъде в отлично състояние след тази манипулация и ще поеме максимално стягащите продукти.

Подходящи продукти за стягане

Козметиката за гърдите няма смисъл да бъде скъпа. Стягащите вещества като силиций и растителни екстракти от аптеката стимулират образуването на колагеновите нишки в гръдта и внасят влага в кожата.

Втривайте продуктите с леки кръгови движения, като започвате от основата и вървите към горната част на гърдите чак до шията.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!