≡ Menu

Как да изберем добри спортни настилки

Нееднократно сме ставали свидетели на занемарени игрища и салони с изтъркани външни и вътрешни спортни настилки, които освен нелицеприятни могат да предизвикат наранявания за спортистите. Именно заради това апелираме към клубните ръководства да се замислят за подмяна на настилката като важна част от съоръжението.

Днес имате достъп до стотици дистрибутори на спортни настилки и оборудване за зали и външни тренировъчни обекти. Въпросът е да анализирате предложенията на фирмите, за да откриете оптималния вариант на най-добра цена. Настилката трябва да предложи безопасност за играчите, красива визия и не на последно място лесен монтаж и поддръжка.

Външна настилка

Външна настилка

Какво препоръчваме ние

Безспорно най-използваните писти за лека атлетика или покрития за физкултурни салони са настилките Novofloor, гарантиращи отлична еластичност, намален процент на триене, бързо почистване и много други положителни параметри, с които може да се запознаете от сайта на фирма за спортни настилки, към който сме предложили връзка по-горе.

Не мислете, че цената на спортните настилки Novofloor е едва ли недостъпна за вас и клуба ви. Влезте в контакт с дистрибуторите и ще намерите куп подходящи оферти. Все пак за да дойдат големите успехи е е нужна инвестиция в базата ви, така че младите таланти да развиват способностите си без риск за здравето.

Отделно фирмите за спортни настилки снабдяват спортните школи с всякакъв вид оборудване и аксесоари. Подвижните баскетболни кошове, футболните врати и волейболните мрежи са само част от нещата, които ще намерите в едноименната фирма. Пълен списък с продукти откриете на страниците ни в интернет.

Епоксидна антистатична настилка

Епоксидна антистатична настилка

Финални думи

В обобщение ще кажем, че добрата спортна настилка се познава по сертификата и извършените тестове. Това е един вид своеобразна гаранция за нейното качество. Не се колебайте да я намерите при нас по всяко време. Не забравяйте, че прилагаме услуги по демонтаж на старото подово покрити и полагане на новия продукт. За повече информация вижте адресите ни в мрежата и се обадете.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!