≡ Menu

5 причини за смяна на спортни настилки

Ако едно спортно съоръжение разчита на стари спортни настилки, то това автоматично означава, че рано или късно ще се сблъска с куп неудобства. Изтърканите подове в баскетболните зали, наранената повърхност на пистите за лека атлетика и влошеното покритие на изкуствените игрища е проблем, който не трябва да подценяваме.

Външни настилки

Външни настилки

– Спортните деятели трябва да се замислят за нова настилка и то по възможно най-бързия начин, ако искат да запазят здравето и производителността на подопечните им спортисти. Днес можем да отдъхнем, тъй като имаме на разположение десетки, че дори стотици качествени предложения за подово покритие и въобще пълно спортно оборудване, като остава да направим така важната инвестиция.

Външна спортна настилка

Външна спортна настилка

– Добрата спортна настилка се познава по това, че предлага дълготрайност, лесна поддръжка, устойчивост и е трудна за деформация. Такъв вид продукти може да откриете само при реномираните фирми помагащи за изграждане на зали, игрища, салони по физкултура и писти.

– В случай, че вече се каните да реализирате покупка на спортни настилки, направете го в нашата фирма, тъй като ние сме един от най-именитите дистрибутори на спортно оборудване в България и не само. В уебстраницата ни ще разгледате актуалните ни стоки и начина да се свържете с нас.

Епоксидна антистатична настилка

Епоксидна антистатична настилка

– Ето тук идва времето, да ви обещаем, че ние ще се погрижим за просперитета на обектите ви, полагайки настилките и привеждайки ги в готовност за активен спорт, каквито са и вашите очаквания.

– С подновени настилки, кошове за баскетбол, футболни врати и волейболни мрежи отборът ви ще върви напред и младите, ще разгърнат потенциала си. Направете го за тях!

Външна настилка

Външна настилка

Това бяха най-важните поводи поради, които ви съветваме да се замислите за обновяване на спортно оборудване. Надяваме се да се вгледате във всичко, което написахме и да работите за благото на спорта у нас. Разделяме се с пожелания за всичко хубаво и наслука!

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!