≡ Menu

Карта на летящите самолети в реално време

Проследяване на самолетни полети в реално време

Тъй като не съм писал от доста време реших да ви зарадвам с нещо интересно. Някога мисли ли сте си че може да видите всички самолети в реално време на карта?
Real Time карта на самолетите

Аз лично попаднах случайно на този сайт и много се впечатлих. УАУ чудо на техниката, как е възможно 🙂 Второто нещо което ми направи силно впечатление е колко МНООООГО самолети има които летят. УАУ за втори път. Като зумнах картата на обратно се шашнах – хиляди самолети във въздуха. Лудница е, особено Европа и САЩ… Разгледайте и вие, много е интересно. Също така ако чукнете на някой от самолетите ще видите доста полезна информация – скорост, височина, авиокомпания, от къде за къде пътува и още много. Друг интересен факт е, че ако трябва да посрещате някой на летището може да видите къде му е самолета и да отидете на време, а не да седите няколко часа и да чакате.

Ами това е в общи линии, надявам се че съм ви зарадвал приятно.

Ето го и сайта, кликнете на снимката да видите полетите на самолетите в реално време над България 🙂

Real Time карта на самолетите

П.с. не забравяйте да се похвалите на другите

{ 2 comments… add one }
  • Димитър 17.09.2013, 9:52

    Е тва е много яко. Никога не съм мислил че може да има толкова много самолети във въздуха. И особено около летищата. Как се справят тези диспечери не ми е ясно – разбира се за нашите не важи де. Най добре вижте сами самата карта – страхотно е. Кой го е направил и от къде идва информацията обаче не ми е ясно но това няма особено значение.

    • adminate 24.09.2013, 8:24

      И аз не знам кой го е правил и от къде взема информацията но е доста яко 🙂

Leave a Comment

error: Content is protected !!