≡ Menu

Домашно премахване на стрии и домашно лечение на стрии

Домашно лечение на стрии е факт, само трябва да разберете, какво представляват и как се премахват стрии или как кожата ни може да се променя подпомогната от нас, за да може процесите за възстановяване да бъдат максимално забързани с наша помощ.

Стрии в домашно лечение, да това е напълно възможно и ние ще ви разкажем как можете да се преборите с този неприятен проблем, той най-често засяга предимно жените, но се среща не рядко и при мъжете.

Стрии

Стрии

Това са добре познатите стрии, всеки който се е срещал с такъв проблем ги мрази и се е опитвал да ги премахне или е мислил за евентуалното им трайно премахване.

Има и някои щастливи хора при които няма и не се среща този проблем, но те са малко, тези хора, при които го няма този огромен проблем са щастливци, че нямат стрии.

В този материал подробно и изчерпателно ние ще опитаме да предадем нашият личен опит и стъпка по стъпка да ви обясним, какво е стрии, и какво по-точно представляват и няма да забравим най-важното, борбата с тях и как те могат да се премахнат трайно и успешно, за да се отървете напълно от тяхното бреме.

Ето какво можем да кажем за тях

Най-общото за появяването на проблема със стриите по тялото е, че те напукват кожата, това се получава в резултат на не добра хидратация на кожата, или по-точно, когато кожата е прекалено суха, не добре хидратираната кожа е тази с която никой в никакъв случай не трябва да се примирява, защото се появяват неприятни напуквания на кожата и остават много видими следи, които всеки може да види с просто око и даже да се объркат с трайни белези за тези, които не са виждали стрии, което е много неприятно и потискащо най-вече за тези които ги имат.

Кога се появяват стриите?

Вероятността за появата на стрии най-често е от изключително рязка промяна в личното тегло, най-често в следствие на неправилно хранене или също така може да е от здравословен проблем.

Среща се и при активно спортуващите при тях също така е възможно, при много рязко нарастване на някои определени мускули или група мускули в процес на много активни тренировки.

При израстването на момчетата в пубертета, стрии задължително се появяват при повечето от тях, предимно по гърба, в част от случаите стриите се премахват сами защото кожата се възстановява сама, но това е само при подрастващите.

Как трябва да определим стриите, най-точното определение за тях е, че те са видими, подкожни разкъсвания, които са ясно изразени, много видими кръвоизливи, като те с времето избледняват и разкъсванията зарастват, като те се заместват с по-светла от кожата съединителна тъкан, и поради тази причина в самото начало имат бледо червен до тъмно червен цвят, а на по-късен етап изсветляват.

Сега да разгледаме въпроса как може и как трайно да се отървем от стрии, понеже този проблем от естетичен характер засяга много жени и мъже, съществуват най-различни процедури, различни терапии, но те реално погледнато имат малък или най-често нямат никакъв положителен резултат.

За жалост жените и мъжете биват подведени от реклами и купуват все по-скъпи продукти с единствената надежда да премахнат така нежеланите белези. Те много бързо разбират, че тези продукти не дават абсолютно никакъв резултат.

Сега подробно ще ви разкажа етап по етап, как може да се справите и да премахнете този проблем на 95-96%, което е напълно достатъчно за една по-хубава фигура и едно добро самочувствие, към което се стреми всеки с такъв проблем.

стрии премахване

стрии премахване

Трябва да е абсолютно ясно преди да се започне, че това не никак лесно!

От ваша страна се изисква упорство и огромно търпение, задължително ви трябва много постоянство, и това е ключа към успеха.

Тук искам да отбележа и моята история, че аз самият имах този проблем, страдах от (прекомерно нарастване на двата ми бицепса, които така бързо се увеличиха и получих ясно изразени подкожни кръвоизливи), но за моя голяма радост открих как ефективно да се преборя със стриите. Процедурите, които ви предлагаме са изпитани лично от нас и не водят до никакви странични ефекти, ако се изпълняват точно.

Ето и първата фаза от “лечението на стрии” за тази фаза ви е необходима единствено гъба, която да има мека и по-твърда част, има много такива гъби по магазините с които може да взимате душ. Като задължително и крайно необходимо е да масажирате точното място с по-грубата част на самата гъба, докато си взимате дневният душ и се къпете. Така ефективно отстранявате с малко по-агресивна техника външният слой на засегнатия участък от стрии на кожата. Така вие помагате вътрешната част на кожата засегната от стрии да се измества по-бързо към повърхността.

Тук задължително трябва да спомена, че не бива да сте крайни и да си претъркате кожата, това трябва да е постепенно и не става от първия опит.

С времето самата кожа ще свикне с по-голям натиск и тогава можете да приложите по-агресивно втриване с гъбата, но да не се стига до охлузвания и претърквания, всичко трябва да е с мярка.

Във втората фаза от спасяващата от стрии процедура се приема един продукт, който не е много популярен, но е невероятно ефективен, и не е много рекламиран. Той има специфична, леко натрапчива миризма и се приема на хапчета. Този, много ефективен продукт носи името Мумио и въпреки, че миризмата му може да ви се стори леко особена, бързо ще свикнете с нея. Този продукт е наличен като таблетки и основно съдържа различни минерали добиващи се от специални скални утайки и витамини.

Същият продукт се намира и под формата на крем, но аз препоръчвам да се приема като хапчета, Мумио хапчетата се стриват докато станат на прах и се смесват много добре с крем, който може да е по ваш избор, за предпочитане е той да е хидратиращ или с много високо съдържание на вода.

Като след процедурата с масажа по време на душ се намазват засегнатите от стрии зони с крема смесен с Мумио. Тази процедура е изключително важно да се повтарят ежедневно. Не мислете, че тези процедури ще ви отнемат твърде много време, всичко ще ви отнеме около 15 минути на ден.

Времето и постоянството са основната цена, която вие трябва да платите за да може бързо да се премахнат стриите.

Ефикасността от вашият труд ще се види след един месец. Добре ще е да си направите предварително снимки преди процедурите и след тях, за да сте абсолютно сигурни, че всички тези процедури дават положителен резултат.

Снимките ще ви помогнат много да видите разликите, и че това което правите има ефект и ще ви помогнат много да се мотивирате и продължите, така че те са един много добър ход. Ако искате да питате нещо, или имате добър съвет или просто искате да споделите собствен опит, който може да помогне на някой, споделете го с нас като ползвате формата за коментар.

{ 0 comments… add one }

Leave a Comment

error: Content is protected !!